Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

Ο θάνατος της 7χρονης Έρικας στο Μενίδι από μοτοσικλετιστή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είναι κρατικό έγκλημα. Το έχουν προαναγγείλει και ευθύνονται γι' αυτό η ασυδοσία και η ατιμωρησία των ένστολων εποχούμενων συμμοριών της ΕΛ.ΑΣ..
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ - ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ.
Η αστυνομοκρατία των πόλεων και των συνοικιών αποτελεί το συνοδό της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, ιδιαίτερα απέναντι στους φτωχούς και τους κοινωνικά αποκλεισμένους.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΣΤΟΛΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.
Καμιά ζωή δεν είναι αναλώσιμη, κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος. Η ζωή των Τσιγγάνων και των μεταναστών δεν είναι πιο “φτηνή” από των υπολοίπων. Ανθρώπινες συνθήκες ζωής, όχι στην γκετοποίηση των Τσιγγάνων.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ''ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ'' ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου, 5 μμ
Κεντρική Πλατεία Μενιδίου
Εθνικής Αντιστάσεως 22
Αλληλεγγύη Αγίων Αναργύρων, Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, ΑΡΑΝ, ΔΕΑ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ΚΚΕ μ-λ, ΚΟΕ, Κόκκινο, Κόντρα, ΝΑΡ/Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νεολαία ΣΥΝ, ΟΚΔΕ, ΟΚΔΕ/Σπάρτακος, Παναττικό Δίκτυο, Πρωτοβουλία Αγ. Αναργύρων-Καματερού Ενάντια στα Μέτρα, ΣΕΚ, Συνασπισμός (Νομ. Ανατ. Αττικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου